Bezinkový sirup pro přípravu zdravého a lahodného nápoje

Znáte bezové sirupy? Už jste o nich slyšeli? Květy bezu sbíraly už naše babičky, které moc dobře věděly, že mají pozitivní vliv na lidské zdraví. Vyrábí se i v dnešní době a to hned v bio kvalitě.

Díky tomu můžete ochutnat bezinkový sirup z plodů Nakliceno.

Domácí sirup se z bezu vyrábí celá desetiletí. Je zdravý a pro někoho moc chutný.

limonáda

Černý bez má navíc spoustu pozitivních účinků na naše tělo. Sbírají se květy nebo plody tohoto keře. Ty mají velký vliv například na uzdravení člověka v období chřipek a nachlazení. Předchází nachlazení a pomáhají s rychlejším uzdravením. Bez, také posiluje imunitní systém. Díky tomu můžete přirozeně posílit svou obranyschopnost po celý rok, nejenom na podzim nebo v zimě. Bezové sirupy jsou bez cukru. Vyrábí se na Jižní Moravě a to vysokou kvalitou zpracování a bio metodami. Za studena se macerováním květů ve vodní lázni vyluhují všechny pozitivní vlastnosti a díky tomu si i my doma můžeme užít tu skvělou chuť a báječné účinky na naše zdraví. Do výluhu se přidá pouze kvalitní hnědý třtinový cukr, abychom mohli sirup na nějakou dobu uchovat.

Za studena připravovaný extrakt si uchová veškeré žádoucí složky. Díky tomu sirup obsahuje spoustu antioxidantů, které chrání naše tělo před volnými radikály, které se nachází všude kolem nás, ve vzduchu, v jídle a vlastně ve všem a mohou ničit nebo poškozovat naše buňky v těle. Obsahuje také spoustu enzymů a vitamínů.

limonády ve skleničkách

Bezový sirup uchovávejte po otevření v ledničce. Jedině tak si sirup uchová všechny své pozitivní vlastnosti.

Jak dále můžete tento produkt použít? Ve fantazii se meze nekladou, takže ho můžete přidat do dezertů a kaší, vytvořit si báječnou, lahodnou a chutnou snídani, hodí se i do pudinků, koktejlů, zmrzlinových pohárů. Jelikož je sirup de facto bez cukru, tak se hodí i do jídelníčku zdravé výživy. Jedná se o vhodné sladidlo do jakéhokoliv zdravého jídla.

V létě s ním uděláte osvěžující limonádu, stačí smíchat s vodou, doplnit pár kostkami ledu a trochou máty a máte báječné, chladivé, letní osvěžení.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Share this post

Post navigation

You might be interested in...